Do  10 oseb:
Vedno najboljša kava.
Vedno #perfektnapavza.

“Za naše malo podjetje se ne splača imeti v uporabi profesionalen kavni avtomat.”

Zmota. Še posebej v manjših kolektivih z do 10 zaposlenimi je najugodnejša in najudobnejša rešitev prav najem avtomata oziroma odločitev, da prepustite oskrbo s toplimi napitki optimalnemu ponudniku.

Vsak je že doživel nepotreben stres, ko je njegov enostavni kavni aparat zatajil v najbolj neprimernem trenutku, ali pa mu je zmanjkalo kapsul pred pomembnim srečanjem s stranko. V tistem trenutku seveda ni bil mogoč servis in namesto pavze ob kavi ste imeli pavzo od kave.

Prepričani smo, da mora kava tudi v malih podjetjih izpolnjevati tri naloge. Mora biti na razpolago. Stroški morajo biti pregledni. In mora preprosto biti dobra. café+co vam omogoča obilo udobja in ugodja z najmanjšimi avtomati za do 10 oseb ki so primerni za manjše pisarne, trgovine ali delavnice. Espresso s kremasto peno? Caffe Latte? Ali pa Coffee-To-Go na voljo v raznih okusih kavnih specialitet, s kavnim posipom in piškotki? Vse to lahko dobite samo s pritiskom na gumb. Tako kot vso našo ponudbo in storitve. Samo kliknite na “Vaše osebno svetovanje“. Tako da bo tudi vaše podjetje dobilo #perfektnopavzo bekommt, ki ste si jo zaslužili.

JE ZMANJKALO KAVE?
NAROČITE SEDAJ.

Naroči

Korak do učinkovitih rešitev

Za zagotovitev #pefektnepavze z učinkovito oskrbo za vaše podjetje, vam bo z veseljem svetovala naša izkušena ekipa.

Vaše osebno svetovanje

Udobno naročajte preko spleta?

V naši spletni trgovini lahko preko spleta naročite surovine ali kavne avtomate.

Trgovina

Delizia KOMBI

Die Profikapselmaschine Delizia
im KOMBI mit vielen Extras.

Aroma Silver Plus KOMBI

Die Aroma Silver Plus
im KOMBI mit vielen Extras.

Ottimo KOMBI mit Frischemilch-Kit

Espressomaschine cafe+co Ottimo
im KOMBI mit vielen Extras.

Café-co Bar

Die Stand-Alone Café-Bar
mit Bechersystem und Tassenstop.

Versia Compact KOMBI

Versia Compact Maschine
im KOMBI mit vielen Extras.

Versia Grande

Die Kaffeemaschine Versia Grande
Kaffeevielfalt vollautomatisch.

Versia Compact

Kavni avtomat Versia Compact
Popolnoma avtomatska raznovrstnost napitkov.

Versia Doppio

Kavni avtomat Versia Doppio
Popolnoma avtomatska raznovrstnost kave.

“V našem podjetju s 15 zaposlenimi, v treh skupinah, smo vedno razpravljali o tem katera kava je boljša. Morali bi kupiti že tretji kavni aparat, ko smo se odločili in poklicali café+co, kot nam je namignil in svetoval naš poslovni partner. Od takrat uporabljamo perfektno rešitev in storitev, ter pijemo kavo s katero smo vsi zadovoljni, po optimalni ceni za to vrsto storitve.”

#PERFEKTNAPAVZA

Od 1o zaposlenih:
Pametnejši računajo v porcijah.

café+co rešitve za oskrbo iz prodajnih avtomatov so sestavljene iz treh komponent, ki ste jo kot stranka že plačali z vsakim nakupom kave ali drugega toplega napitka. Te komponente so: avtomat, tekoča oskrba in ažuren servis. Za potrebno polnjenje ali v primeru tehničnih težav enostavno pokličite naš klicni center, ali pa nam pošljete E-mail. Sporočite le številko avtomata, s katero je označeno vsako prodajno mesto ter vrsto težave in nemudoma se zaženejo naši servisni postopki.

Zakaj na tej strani ne boste našli nobenih cen?

Skoraj vsako podjetje ima različne potrebe in zahteve v zvezi s ponudbo kavnih napitkov. café+co je nenazadnje partner več tisoč strankam v 12 evropskih državah zato, ker lahko vedno ponudimo najboljšo rešitev in raznovrstne možnosti. Skupaj z vami določimo vaše potrebe ter izberemo za vas najprimernejši sistem oskrbe. Zagotovimo seveda, da se lahko zanesete na ceno, storitev in ponudbo. Vse kaj drugega ne bi bila #perfektnapavza.

Želim ponudbo

NADALJNJE REŠITVE

Trajnost

Zagotovljena kakovost
od rastline do reciklaže.

Želim izvedeti več

Mali kavni avtomati

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Trgovina

Surovine

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Naroči