Do 50 oseb:
Močan srednji razred.

Ko gre za #perfektnopavzo mora poleg kave biti dobra tudi izvedba celotne storitve.

Med svojo pavzo radi stojite v vrsti? Tudi v srednje velikih podjetjih to ni potrebno, če se odločijo za optimalne rešitve ponudbe  napitkov in prigrizkov iz prodajnih avtomatov.

Pri oskrbi s kavo, toplimi napitki, prigrizki in osvežilnimi pijačami v podjetjih z do 50 zaposlenimi je potrebno vedno loviti ravnotežje med kvaliteto in stroški. Dobava surovin in z distribucijo povezane storitve morajo potekati tekoče in nemoteno. Vsako podjetje te velikosti še ne razpolaga s svojo, dovolj veliko kuhinjo ali celo menzo. V tem primeru ponuja café+co prave rešitve. Raznolikost, možnost izbire, kvalitetna ponudba in nenehna razpoložljivost izdelkov, z omogočenim nadzorom stroškov, zagotovljenim servisom in potrebam prilagojenim svetovanjem. Naše rešitve se prilagajajo potrebam in zahtevam kupcev. .

Naš moto je: #perfektnapavza mora imeti enostavno perfekten okus. café+co vam omogoča v podjetjih za do 50 oseb, iz najrazličnejših dejavnosti, obilo udobja in ugodja, z ustreznimi avtomati močnega srednjega razreda, tako s kavnimi oziroma toplimi napitki, kakor tudi s prigrizki in osvežilnimi pijačami. Espresso s kremasto peno? Caffe Latte? Ali pa Coffee-To-Go na voljo v raznih okusih kavnih specialitet, s kavnim posipom in piškotki? Vse to lahko dobite samo s pritiskom na gumb. Tako kot vso našo ponudbo in storitve. Kliknite zgoraj na “Vaše osebno svetovanje” in nas vprašajte kar vas zanima. Tako da bo tudi vaše podjetje dobilo #perfektnopavzo, ki ste si jo zaslužili.

JE ZMANJKALO KAVE?
NAROČITE SEDAJ.

Naroči

Najboljše storitve in proizvodi za oskrbovanje vaših sodelavcev.

Za zagotovitev #pefektnepavze z učinkovito oskrbo za vaše podjetje, vam bo z veseljem svetovala naša izkušena ekipa.

Vaše osebno svetovanje

Café X2

24 izborov, veliki ali majhno lončki:
Od Espresso kave do Irish Cappuuccina.

Coffee Shop Smart

Enostavno perfekten:
Coffee-To-Go kot v kavarni

Profi2go

Enostavno perfekten:
Coffee-To-Go kot v kavarni

Design Line

Ko sta pomembni eleganca in učinkovitost:
Kavni užitek v dizajnerski obliki z raznolikim izborom.

“Vsi smo bili presenečeni nad ‘našim’ novim Profi2Go avtomatom. Prava mleta kava To-Go, da ne omenjamo specialitet, ki si jih vsak sedaj z veseljem odnese tudi na svoje delovno mesto.”

#perfektnapavza

Do 50 zaposlenih:
Vsak dan perfektna oskrba – #perfektnapavza brez skrbi.

café+co rešitve za oskrbo iz prodajnih avtomatov so sestavljene iz treh komponent, ki ste jo kot stranka že plačali z vsakim nakupom kave ali drugega toplega napitka. Te komponente so:  avtomat, tekoča oskrba in ažuren servis. Za potrebno polnjenje ali v primeru tehničnih težav enostavno pokličite naš klicni center, ali pa nam pošljete E-mail. Sporočite le številko avtomata, s katero je označeno vsako prodajno mesto ter vrsto težave in nemudoma se zaženejo naši servisni postopki.

Strokovno svetovanje, prilagojena ponudba in vrhunska storitev: vaša cena je vedno najboljša.

Skoraj vsako podjetje ima različne potrebe in zahteve v zvezi s ponudbo kavnih napitkov. café+co je nenazadnje partner več tisoč strankam v 10 evropskih državah zato, ker lahko vedno ponudimo najboljšo rešitev in raznovrstne možnosti. Skupaj z vami določimo vaše potrebe ter izberemo za vas najprimernejši sistem oskrbe. Zagotovimo seveda, da se lahko zanesete na ceno, storitev in ponudbo. Vse kaj drugega ne bi bila #perfektnapavza.

Želim ponudbo

WEITERE LÖSUNGEN

Trajnost

Zagotovljena kakovost
od rastline do reciklaže.

Želim izvedeti več

Mali kavni avtomati

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Trgovina

Surovine

Med užitkom ne delajte pavze,
naročite surovine na spletu.

Naroči