Od 50 zaposlenih:
Kava, hladni napitki & prigrizki v svoji najboljši obliki.

Zanesljiva oskrba, visoka kvaliteta storitev in dosledna kakovost izdelkov za zadovoljstvo vsakega uporabnika.

V velikih podjetjih mora vse delovati kot dobra ura. Oskrba iz avtomatov, ki je učinkovita in kakovostno optimizirana tako tudi med odmori preprečuje izgube, zaradi morebitne neusklajenosti med procesi.

Vsak dan nekaj sto, ali celo nekaj tisoč porcij kave, toplih napitkov, pijač ali prigrizkov zahteva predvsem tehnično in logistično popolnost. Toda nemotena oskrba podjetij, z znatno več kot 50 zaposlenimi, ne sme izstopati le po kvantiteti. Kavni napitki morajo biti, preprosto povedano dobri! Izbira mora biti usklajena z željami in kljub nizkemu številu možnih napak je naša obveza brezpogojno reševanje morebitnih pritožb. Zgornji razred café+co avtomatov tako predstavlja, s svojimi razširjenimi možnostmi, primerno in enostavno #perfektnapavza rešitev v podjetjih vseh velikosti.

Naš moto je: #perfektnapavza mora imeti enostavno perfekten okus. V tem vrhunskem razredu nad 50 zaposlenimi, v najbolj raznolikih trgovskih in industrijskih podjetjih, café+co predstavi kavo in vso pripadajočo skupino izdelkov kot najbolj prijetne stvari na svetu. Espresso s kremasto peno? Caffe Latte? Ali pa Coffee To Go na voljo v raznih okusih kavnih specialitet, s kavnim posipom in piškotki? Vse to lahko dobite samo s pritiskom na gumb. Tako kot vso našo ponudbo in storitve. Samo kliknite zgoraj na “Vaše osebno svetovanje” in nas vprašajte kar vas zanima. Tako, da bo tudi vaše podjetje dobilo #perfektnopavzo, ki ste si jo zaslužili.

JE ZMANJKALO KAVE?
NAROČITE SEDAJ.

Naroči

Prava velikost se kaže v učinkovitosti in kakovosti storitve: Kontaktirajte nas.

Za zagotovitev #pefektnepavze z učinkovito oskrbo za vaše podjetje, vam bo z veseljem svetovala naša izkušena ekipa.

Vaše osebno svetovanje

Café X2

24 izborov, veliki ali majhno lončki:
Od Espresso kave do Irish Cappuuccina.

Design Line

Ko sta pomembni eleganca in učinkovitost:
Kavni užitek v dizajnerski obliki z raznolikim izborom.

Profi2Go

Enostavno perfekten:
Coffee-To-Go kot v kavarni

„V podjetju smo prenovili ponudbo osvežitev iz prodajnih avtomatov, ker nas je café+co prepričal z odlično kvaliteto, poštenim razmerjem med ceno in ponudbo, ter kompletnim servisom. Od takrat je pavza za kavo naših 350 sodelavcev zares #perfektnapavza.”

#perfektnapavza

Nad 50 zaposlenih:
Veliko užitka, malo napora – takšna je #perfektnapavza

café+co rešitve za oskrbo iz prodajnih avtomatov so sestavljene iz treh komponent, ki ste jo kot stranka že plačali z vsakim nakupom kave ali drugega toplega napitka. Te komponente so: avtomat, tekoča oskrba in ažuren servis. Za potrebno polnjenje ali v primeru tehničnih težav enostavno pokličite naš klicni center, ali pa nam pošljete E-mail. Sporočite le številko avtomata, s katero je označeno vsako prodajno mesto ter vrsto težave in nemudoma se zaženejo naši servisni postopki.

Strokovno svetovanje, prilagojena ponudba in vrhunska storitev: vaša cena je vedno najboljša. 

Skoraj vsako podjetje ima različne potrebe in zahteve v zvezi s ponudbo kavnih napitkov. café+co je nenazadnje partner več tisoč strankam v 12 evropskih državah zato, ker lahko vedno ponudimo najboljšo rešitev in raznovrstne možnosti. Skupaj z vami določimo vaše potrebe ter izberemo za vas najprimernejši sistem oskrbe. Zagotovimo seveda, da se lahko zanesete na ceno, storitev in ponudbo. Vse kaj drugega ne bi bila #perfektnapavza.

ŽELIM PONUDBO

DODATNE MOŽNOSTI

Trajnost

Zagotovljena kakovost
od rastline do reciklaže.

Želim izvedeti več

Mali kavni avtomati

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Trgovina

Surovine

Med užitkom ne delajte pavze,
naročite surovine na spletu.

Naroči