Bencinska črpalka, nakupovalno središče
ali železniška postaja? Najboljša kava je
lahko povsod!

Aromatično kavo, okusne prigrizke in osvežilne pijače so lahko v vaši ponudbi lažje kot si mislite:

Razpolagate z dostopno javno površino v razstavne namene? Naši robustni a obenem elegantni sistemi kavnih avtomatov in hladilniki s prigrizki bodo nedvomno popestrili vašo ponudbo. Vaše stranke bodo zadovoljne z večjim izborom, sodobnimi plačilnimi rešitvami in preprosto okusno kavo.

Espresso s kremasto peno? Caffe Latte? Ali pa Coffee To Go na voljo v raznih okusih kavnih specialitet, s kavnim posipom in piškotki? café+co pozna želje uporabnikov svojih storitev in jih lahko skoraj v celoti tudi izpolni. Iz svojih avtomatov vam postreže osvežilne hladne napitke, okusne kombinacije sendvičev in najbolj priljubljene slane in sladke prigrizke zanesljive kvalitete. Zanesljiva pa je tudi oskrba in vse spremljevalne storitve. Kliknite zgoraj na “Vaše osebno svetovanje”. Tako da bo tudi vaše podjetje dobilo #perfektnopavzo, ki ste si jo zaslužili.

JE ZMANJKALO KAVE?
NAROČITE SEDAJ.

Naroči

Popolna in zanesljiva oskrba na enem mestu, za vaše zadovoljstvo.

Za zagotovitev #pefektnepavze z učinkovito oskrbo za vaše podjetje, vam bo z veseljem svetovala naša izkušena ekipa.

Vaše osebno svetovanje

café+co kotiček za #perfektnopavzo
Popolna in optimalna oskrba na enem mestu.

Sveže. Hitro. Vedno razpoložljivo. Tako kot imamo to radi moderni ljudje, tako smo tudi zasnovali in uresničujemo naš café+co kotiček za #perfektnopavzo. V bolnišnicah, bencinskih črpalkah, železniških postajah in podobnih javnih prostorih – moderni plačilni sistemi, popolna ponudba prigrizkov in napitkov, kava za na pot… Uživate lahko, kadarkoli si to zaželite, brez čakanja v vrsti. Mimogrede si vzemite čas za svojo malo a #perfektnopavzo.

Vaš kotiček za #perfektnopavzo

Café X2

24 x raznolikost v lončku ali skodelici:
od espressa do irske kave.

Design Line

Ko sta pomembni eleganca in učinkovitost:
Kavni užitek v dizajnerski obliki z raznolikim izborom.

Profi2Go

Preprosto popoln:
Coffee-To-Go kot iz najboljše kavarne.

“Naše podjetje za upravljanje zgradb in prostorov je v Delikomatu našlo optimalnega partnerja na področju oskrbe iz avtomatov v zgradbah in objektih javnega značaja. Zadovoljni smo s svetovanjem, izvedbo in kvaliteto storitev. Dobra poteza za naš image in naš promet.”

#BESTEPAUSE

Perfektna kava povsod & kadarkoli:
#perfektnapavza v javnih prostorih.

café+co rešitve za oskrbo iz prodajnih avtomatov so sestavljene iz treh komponent, ki so: avtomat, tekoča oskrba in ažuren servis. Za potrebno polnjenje ali v primeru tehničnih težav enostavno pokličite naš klicni center, ali pa nam pošljite E-mail. Sporočite le številko avtomata, s katero je označeno vsako prodajno mesto ter vrsto težave in nemudoma se zaženejo naši servisni postopki.

Strokovno svetovanje, prilagojena ponudba in vrhunska storitev: vaša cena je vedno najboljša.

Skoraj vsako podjetje ima različne potrebe in zahteve v zvezi s ponudbo kavnih napitkov. café+co je nenazadnje partner več tisoč strankam v 12 evropskih državah zato, ker lahko vedno ponudimo najboljšo rešitev in raznovrstne možnosti. Skupaj z vami določimo vaše potrebe ter izberemo za vas najprimernejši sistem oskrbe. Zagotovimo seveda, da se lahko zanesete na ceno, storitev in ponudbo. Vse kaj drugega ne bi bila #perfektnapavza.

Želim ponudbo

DODATNE REŠITVE

Trajnost

Zagotovljena kakovost
od rastline do reciklaže.

Želim izvedeti več

Mali kavni avtomati

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Trgovina

Surovine

Med užitkom ne delajte pavze,
naročite surovine na spletu.

Naroči