Kava za na pot, kot v kavarni.
Sedaj popolnoma avtomatično.

Kdor jamči za #perfektnopavzo, mora skrbeti tudi za inovacije:

Kava za na pot iz avtomatskih kavnih sistemov?
Nič ni nemogoče, če prihaja iz café+co.
V koraku s časom in modernimi smernicami, s ponudbo, ki navdušuje prave poznavalce! 

Ko prvič stojite pred našim novim kavnim sistemom Coffee-To-Go in se z očmi sprehajate po zapeljivem izboru kavnih napitkov in specialitet, je popolen užitek na dosegu roke. V skrbno oblikovanem lončku se v izdajnem okencu že pripravlja izbran napitek z želeno vrsto kave ali specialiteta. Lonček se hitro napolni z aromatičnim napitkom in naslednji trenutek se že počutite kot v pravi kavarni.

Na žalost vas v tem trenutku aromatičen topel napitek iz našega posebnega kavnega sistema še ni mogel zapeljati in prepričati … ampak naša svetovalna ekipa je pripravljena, da van osebno predstavi to privlačno ponudbo. V zgornjem desnem kotu kliknite na “vaše osebno svetovanje” ali nam pošljite e-mail. Čas je za kavo – za na pot!

JE ZMANJKALO KAVE?
NAROČITE SEDAJ.

Naroči

Naše rešitve za oskrbo iz prodajnih avtomatov

Za zagotovitev #pefektnepavze z učinkovito oskrbo za vaše podjetje, vam bo z veseljem svetovala naša izkušena ekipa.

Vaše osebno svetovanje

Café X2

24 izborov, veliki ali majhno lončki:
Od Espresso kave do Irish Cappuuccina.

Design Line

Ko sta pomembni eleganca in učinkovitost:
Kavni užitek v dizajnerski obliki z raznolikim izborom.

Profi2go

Enostavno perfekten:
Coffee-To-Go kot v kavarni

“Vsi smo bili presenečeni nad ‘našim’ novim Profi2Go avtomatom. Prava mleta kava To-Go, da ne omenjamo specialitet, ki si jih vsak sedaj z veseljem odnese tudi na svoje delovno mesto.”

#PERFEKTNAPAVZA

café+co rešitve za oskrbo iz prodajnih avtomatov so sestavljene iz treh komponent, ki ste jo kot stranka že plačali z vsakim nakupom kave ali drugega toplega napitka. Te komponente so: avtomat, tekoča oskrba in ažuren servis. Za potrebno polnjenje ali v primeru tehničnih težav enostavno pokličite naš klicni center, ali pa nam pošljete E-mail. Sporočite le številko avtomata, s katero je označeno vsako prodajno mesto ter vrsto težave in nemudoma se zaženejo naši servisni postopki.

Zakaj na tej strani ne boste našli nobenih cen? 

Skoraj vsako podjetje ima različne potrebe in zahteve v zvezi s ponudbo kavnih napitkov. café+co je nenazadnje partner več tisoč strankam v 12 evropskih državah zato, ker lahko vedno ponudimo najboljšo rešitev in raznovrstne možnosti. Skupaj z vami določimo vaše potrebe ter izberemo za vas najprimernejši sistem oskrbe. Zagotovimo seveda, da se lahko zanesete na ceno, storitev in ponudbo. Vse kaj drugega ne bi bila #perfektnapavza.

Želim ponudbo

Prigrizki & napitki

Trajnost

Zagotovljena kakovost
od rastline do reciklaže.

Želim izvedeti več

Mali kavni avtomati

Udobno naročajte na spletu
in uživajte doma ali v pisarni.

Trgovina

Surovine

Med užitkom ne delajte pavze,
naročite surovine na spletu.

Naroči